Lehed

reede, 23. oktoober 2009

Jäneda kursuslaste tagasiside

Head kursuslased!
Palun täitke tagasisideküsumustik. Minu tagasiside link on siin.
Mõned väljavõtted vastustest
Koolituse tugevatest külgedest
"Palju praktilisi näpunäiteid, asjalikud juhendmaterjalid, entusiastlik koolitaja."
"Sain ideid, palju praktilist materjali ja töövahendeid nende rakendamiseks. Koolituse käigus sain vastused oma varasematele küsimustele. Tänu sellele koolitusele on mul nüüd olemas innovatiivne abivahend oma igapäevatöö mitmekesistamiseks."
"Väga palju häid näiteid, väga illustratiivne. Mulle on alati meeldinud kursused, kus näidatakse mingi konkreetne töö/tegevus ette ja siis seda kohe korratakse."
"Palju näiteid ja võimalusi. Näha, et õpetaja on tõesti asjaga kursis ja tahvli fänn."
Kursuse nõrkadest külgedest
"Vähe aega valmismaterjalidega tutvumiseks."
"Paraku just see suur infotulv lühikese aja jooksul (võiks teha Suurtele Tiigritele ettepaneku seda kursust ajamahu poolest pikendada :) ), sest niipalju häid asju tuleb korraga ja ei jõua kõike katsetada (mina jõudsin katsetada küll, aga pean silmas neid, kes on arvutis aremad/aeglasemad)."
Koolitajast
"Energiline, praktiliselt ise tööd läbi teinud, vastutulelik. NB! Alati täpselt kohal ning tunnid ette valmistatud."
"Mulle meeldis, et koolitaja on tugev praktik, kes õpetatavat kasutab oma igapäevatöös. See oli nakkav! Meeldib ka koolitaja sõbralikkus ja heatahtlikkus ja see, et ta on eesti keele õpetaja!!!"
"Olite ise väga kompetentne, sõnastasite hästi oma eesmärgid ja selgitused koolituse käigus. Illustreerisite oma selgitused vahvate näidetega. Mõjusite avatud, pühendunud, optimistliku inimesena, kellega on alati tore koos tegutseda."

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar